Find answers, ask questions, and connect with our
community around the world.

Activity Forums Web Design WordPress Guttenberg Won’t Paste This Code into a Preformatted Text Block Correctly

  • Guttenberg Won’t Paste This Code into a Preformatted Text Block Correctly

    updated 1 week, 6 days ago 0 Member · 1 Post
  • Deborah

    Member
    October 31, 2019 at 6:32 pm

    If this is not the right place to post this, please kindly accepet my apologies and direct me accordingly. Posting a blog that has some code snippets in it. Running Guttenberg self-hosted (wpengine) WordPress 5.2.4. Systems is Windows 10 Surface Book 2 will all Windows Updates applied. Browser is Firefox, but same problem occurs in Edge. Using the preformatted text block has been trouble-free until now. The code below does not paste correctly. For example, the line “” does not paste at all. Others that begin with < paste but somewhat messed up. Everything else was fine, seems to be the < or /gs:MUILanguagePreferences /gs:UserLocale ​ /gs:GlobalizationServices "@ ​ $destXML = "C:WindowsTempUISettings.xml" ​ $VarNameLng = '%UIID%' $lng = $TSEnv.Value("$OSDLanguage") ​ ​ $VarNameUserLocale = '%UserLocale%' $UserLocale = $TSEnv.Value("$OSDLanguage") ​ $VarNameSystemLocale = '%SystemLocale%' $SystemLocale = $TSEnv.Value("$OSDLanguage") xsdsd ​ $content = $srcXML -replace $VarNamelng, $lng $content = $content -replace $VarNameUserLocale, $UserLocale $content = $content -replace $VarNameSystemLocale, $SystemLocale ​ Out-File $destXML -InputObject $content - by hq overview underachievebetter - -

Reply to: Deborah
Your information:

Cancel
Original Post
0 of 0 posts June 2018
Now